Kastdeuren op maat voor IKEA PAX

Dankzij onze luxe Kastdeuren op maat voor Ikea Pax en zijpanelen krijgt uw kast de uitstraling van een design meubel. Gemaakt in onze Nederlandse fabriek heeft u de keuze uit gelakte deuren of prachtige unieke decoren.

kastdeuren-op-maat-decolegno
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Kastdeuren op maat voor Ikea Pax

Standaard zijn PAX kasten 201 cm of 236 cm hoog. De bijbehorende kastdeuren zijn 195 cm of 229 cm hoog. Omdat elke kastdeur in onze Nederlandse fabriek op maat wordt gemaakt bieden wij u meer flexibiliteit.

Kastdeuren voor Ikea pax tot plafond

Naast een kastdeur die loopt tot de bovenkant van het kastelement kunt u een pax kastdeur tot het plafond kopen met verlengde deuren. Al onze kastdeuren lopen sowieso tot 1,5 cm van de grond wat het geheel een luxere uitstraling geeft. Ook dat is mogelijk tot wel 274 cm hoog. Is uw plafond hoger? Dan adviseren wij altijd om gebruik te maken van een bovenplint.

Kastdeurbreedte van 25, 50 & 37,5 cm

Standaard zijn kastdeuren voor de Ikea 25cm of 50cm breed. Naast deze standaardmaten bieden wij ook een kastdeur van 37,5 cm breed zodat u de Pax kast van 75 cm breed 2 gelijke deuren heeft.

Machinaal gezaagd en afgewerkt

In onze fabriek van 5000m2 worden alle kastdeuren rondom afgewerkt met 1 mm ABS kantenband in de kleur licht beton. Vervolgens worden de deuren op de CNC gelegd voor de scharnierboringen. Het gebruikte boorpatroon is geschikt voor de standaard Blum scharnieren welke Ikea verkoopt.

Boringen voor handgrepen voor kastdeur

Op kastdeuren op maat kunt u de deur laten voorboren zodat uw knop of handgreep precies wordt geplaatst op de juiste positie.