Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX blank mat gelakt

Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Blank-Eiken-Fineer-keuze
Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX blank mat gelakt Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Handgreepboringen
Als u een handgreep of knop op uw deur wilt zal onze CNC machine het gaatje of de gaatjes boren in de kastdeur. Bij gelakte deuren voor PAX heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   
Scharnieren
De scharnierboringen zijn afhankelijk van uw keuze geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 6 WEKEN
Onze productie neemt 5 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 6 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   

Blank Mat Gelakte Kastdeuren voor PAX

Onze blank mat gelakte kastdeuren zijn de perfecte keuze voor uw PAX kast als u op zoek bent naar een moderne en verfijnde uitstraling. Deze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en afgewerkt met een dikke laag echt eikenhoutfineer, die vervolgens wordt voorzien van een blanke matte lak. Deze afwerking zorgt voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling die goed past in zowel klassieke als eigentijdse interieurs.

Kenmerken van Blank Mat Gelakte Kastdeuren

De blank mat gelakte kastdeuren bieden een duurzame en elegante oplossing voor uw opbergsystemen. Dankzij de matte afwerking zijn de deuren niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De matte lak voorkomt vingerafdrukken en biedt een beschermende laag die de levensduur van de deuren verlengt.

Voordelen van Blank Mat Gelakte Kastdeuren

De blanke matte lak geeft de deuren een subtiele glans zonder dat ze te opvallend zijn. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte waar een rustige en stijlvolle sfeer gewenst is. Bovendien past de neutrale tint van de blank mat gelakte deuren bij vrijwel elke kleur- en interieurstijl, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor uw PAX kast.

Perfecte Pasvorm voor Uw PAX Kast

Onze blank mat gelakte kastdeuren worden op maat gemaakt voor alle afmetingen van PAX kasten. Of u nu een kleine of grote kast heeft, wij zorgen ervoor dat de deuren perfect aansluiten. Dankzij onze precisie in maatwerk krijgt u een naadloze en professionele afwerking die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Net als al onze producten, worden de blank mat gelakte kastdeuren met de grootste zorg geproduceerd in onze Nederlandse fabriek. De combinatie van echt eikenhoutfineer en een hoogwaardige matte lak zorgt ervoor dat deze deuren niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. U kunt erop vertrouwen dat onze deuren jarenlang meegaan en hun stijlvolle uitstraling behouden.

Bestellen en Levering

Onze blank mat gelakte kastdeuren zijn nu beschikbaar om te bestellen via onze website. Na een productietijd van 4 tot 5 weken worden de deuren zorgvuldig verpakt en geleverd door onze gespecialiseerde meubeltransporteurs. Wij bezorgen in heel Nederland en België, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte kastdeuren.

Extra informatie

Decorgroep

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

19 mm

Materiaal toplaag

Houtfineer

Productietijd

6 weken

Collectie