Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX zwart eiken gelakt

Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Zwart-Eiken-Fineer-keuze
Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX zwart eiken gelakt Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Handgreepboringen
Als u een handgreep of knop op uw deur wilt zal onze CNC machine het gaatje of de gaatjes boren in de kastdeur. Bij gelakte deuren voor PAX heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   
Scharnieren
De scharnierboringen zijn afhankelijk van uw keuze geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 6 WEKEN
Onze productie neemt 5 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 6 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   

Zwart Gelakt Eikenfineer Kastdeuren voor PAX

Upgrade uw huis met onze zwart gelakte eikenfineer kastdeuren voor IKEA PAX, een ideale keuze voor een stijlvol en modern interieur. Deze deuren zijn vervaardigd uit eersteklas spaanplaat, overtrokken met een dikke laag echt eikenfineer, en afgewerkt met een hoogwaardige zwarte lak. Deze combinatie geeft de deuren een diepe, rijke uitstraling die perfect aansluit bij zowel moderne als traditionele decorstijlen.

Kenmerken van Zwart Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

Onze zwart gelakte eikenfineer deuren bieden een duurzame en elegante toevoeging aan uw opbergsystemen. De glanzende afwerking is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch in onderhoud. De laklaag beschermt tegen vingerafdrukken en slijtage, waardoor de deuren hun verfijnde uitstraling lang behouden.

Voordelen van Zwart Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

De zwarte laklaag zorgt voor een strakke en gepolijste look, wat deze deuren ideaal maakt voor elke ruimte die een luxe en rustige atmosfeer vereist. De diepe zwarttint van de deuren biedt bovendien een opvallend contrast met lichtere interieurs, wat ze een uitstekende keuze maakt voor designbewuste huiseigenaren.

Perfecte Pasvorm voor Uw PAX Kast

Net zoals onze andere deuroplossingen, worden onze zwart gelakte eikenfineer deuren speciaal op maat gemaakt voor de PAX kastformaten. Ongeacht de grootte van uw kast, zorgen wij ervoor dat de deuren naadloos passen. Ons nauwkeurige maatwerk garandeert een strakke en professionele afwerking die uw interieur complementeert.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Geproduceerd met dezelfde toewijding aan kwaliteit als al onze producten, zijn deze zwart gelakte eikenfineer deuren zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk. Vervaardigd in onze Nederlandse fabriek, garanderen wij dat deze deuren lang meegaan en hun prachtige uitstraling behouden.

Bestellen en Levering

Bestel nu uw zwart gelakte eikenfineer kastdeuren via onze website. Na een productieperiode van 4 tot 5 weken worden uw deuren zorgvuldig verpakt en geleverd door onze professionele meubeltransporteurs. Wij bieden levering door heel Nederland en België, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte kastdeuren.

Extra informatie

Decorgroep

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

19 mm

Materiaal toplaag

Houtfineer

Productietijd

6 weken

Collectie