Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX grijs eiken gelakt

Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Grijs-Eikenfineer-Keuze
Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX grijs eiken gelakt Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Handgreepboringen
Als u een handgreep of knop op uw deur wilt zal onze CNC machine het gaatje of de gaatjes boren in de kastdeur. Bij gelakte deuren voor PAX heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   
Scharnieren
De scharnierboringen zijn afhankelijk van uw keuze geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 6 WEKEN
Onze productie neemt 5 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 6 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   

Grijs Gelakt Eikenfineer Kastdeuren voor PAX

Verfraai uw PAX kast met onze grijs mat gelakte eikenfineer kastdeuren, de perfecte keuze voor een moderne en verfijnde uitstraling. Deze deuren zijn vervaardigd uit hoogwaardig spaanplaat, bedekt met een dikke laag echt eikenfineer. Het fineer wordt eerst grijs gebeitst en vervolgens afgewerkt met een hoogwaardige matte lak. Deze zorgvuldige afwerking geeft de deuren een subtiele en elegante uitstraling die perfect past in zowel moderne als traditionele interieurs.

Kenmerken van Grijs Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

Onze grijs mat gelakte eikenfineer deuren bieden een duurzame en stijlvolle toevoeging aan uw opbergsystemen. De matte afwerking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in onderhoud. De matte lak voorkomt vingerafdrukken en biedt een beschermende laag die de levensduur van de deuren verlengt.

Voordelen van Grijs Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

De grijze matte laklaag zorgt voor een subtiele en verfijnde look, waardoor deze deuren ideaal zijn voor elke ruimte die een rustige en stijlvolle sfeer vereist. De neutrale grijstint van de deuren biedt bovendien een veelzijdige achtergrond die moeiteloos in verschillende interieurstijlen past.

Perfecte Pasvorm voor Uw PAX Kast

Net zoals onze andere deuroplossingen, worden onze grijs mat gelakte eikenfineer deuren speciaal op maat gemaakt voor de PAX kastformaten. Ongeacht de grootte van uw kast, zorgen wij ervoor dat de deuren naadloos passen. Ons nauwkeurige maatwerk garandeert een strakke en professionele afwerking die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Geproduceerd met dezelfde toewijding aan kwaliteit als al onze producten, zijn deze grijs mat gelakte eikenfineer deuren zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk. Vervaardigd in onze Nederlandse fabriek, garanderen wij dat deze deuren lang meegaan en hun prachtige uitstraling behouden.

Bestellen en Levering

Bestel nu uw grijs mat gelakte eikenfineer kastdeuren via onze website. Na een productieperiode van 4 tot 5 weken worden uw deuren zorgvuldig verpakt en geleverd door onze professionele meubeltransporteurs. Wij bieden levering door heel Nederland en België, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte kastdeuren.

Extra informatie

Decorgroep

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

19 mm

Materiaal toplaag

Houtfineer

Productietijd

6 weken

Collectie