Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX wit eiken gelakt

Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Wit eiken -Eikenfineer-Keuze
Echt eikenhoutfineer Kastdeur voor PAX wit eiken gelakt Vanaf:  245,00 (incl. btw)

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Handgreepboringen
Als u een handgreep of knop op uw deur wilt zal onze CNC machine het gaatje of de gaatjes boren in de kastdeur. Bij gelakte deuren voor PAX heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   
Scharnieren
De scharnierboringen zijn afhankelijk van uw keuze geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 6 WEKEN
Onze productie neemt 5 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 6 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   

Wit Gelakt Eikenfineer Kastdeuren voor PAX

Verfraai uw PAX kast met onze wit gelakte eikenfineer kastdeuren, de perfecte keuze voor een helder en eigentijds interieur. Deze deuren zijn vervaardigd uit hoogwaardig spaanplaat, bedekt met een dikke laag echt eikenfineer. Het fineer wordt eerst wit gebeitst en vervolgens afgewerkt met een hoogwaardige lak. Deze zorgvuldige afwerking geeft de deuren een frisse en verfijnde uitstraling die perfect past in zowel moderne als traditionele interieurs.

Kenmerken van Wit Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

Onze wit gelakte eikenfineer deuren bieden een duurzame en elegante toevoeging aan uw kastsysteem. De matte witte afwerking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te onderhouden. De laklaag beschermt tegen vingerafdrukken en slijtage, waardoor de deuren hun stralende uitstraling lang behouden.

Voordelen van Wit Gelakte Eikenfineer Kastdeuren

De witte laklaag zorgt voor een schone en gepolijste look, waardoor deze deuren ideaal zijn voor elke ruimte die een lichte en luchtige sfeer vereist. De neutrale witte tint van de deuren biedt bovendien een veelzijdige achtergrond die moeiteloos in verschillende interieurstijlen past.

Perfecte Pasvorm voor Uw PAX Kast

Net zoals onze andere deuroplossingen, worden onze wit gelakte eikenfineer deuren speciaal op maat gemaakt voor de PAX kastformaten. Ongeacht de grootte van uw kast, zorgen wij ervoor dat de deuren naadloos passen. Ons nauwkeurige maatwerk garandeert een strakke en professionele afwerking die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Geproduceerd met dezelfde toewijding aan kwaliteit als al onze producten, zijn deze wit gelakte eikenfineer deuren zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk. Vervaardigd in onze Nederlandse fabriek, garanderen wij dat deze deuren lang meegaan en hun prachtige uitstraling behouden.

Bestellen en Levering

Bestel nu uw wit gelakte eikenfineer kastdeuren via onze website. Na een productieperiode van 4 tot 5 weken worden uw deuren zorgvuldig verpakt en geleverd door onze professionele meubeltransporteurs. Wij bieden levering door heel Nederland en België, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte kastdeuren.

Extra informatie

Decorgroep

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

19 mm

Materiaal toplaag

Houtfineer

Productietijd

6 weken

Collectie