Gratis bezorging in NL & BE boven €1.000

Gemaakt in Nederland met ♥

Inmeten van kasten

Dit is alleen van belang bij onze maat kasten. Bij de deuren die geschikt zijn voor PAX kastelementen of Metod kastelementen hebben wij de afmetingen al voor u vastgesteld.

Voor het nauwkeurig opmeten van uw kastdeuren, volgt u deze stappen:

  • Breedte meten: Meet de breedte van de kastopening op drie verschillende punten: bovenaan, in het midden, en onderaan. Gebruik de kleinste meting als de breedte voor uw nieuwe kastdeur.
  • Hoogte meten: Meet de hoogte van de kastopening vanaf de bovenkant tot aan de vloer of ondervloer op twee punten: links en rechts. Neem weer de kleinste meting.
  • Diepte meten: Voor inbouwkasten, meet ook de diepte van de kast.

Zorg ervoor dat u een meetlint gebruikt dat plat en recht is voor de meest accurate metingen. Noteer uw metingen in millimeters voor de meeste precisie.

Moet ik rekening houden met speling bij het inmeten?

Ja, het is belangrijk om rekening te houden met een speling om ervoor te zorgen dat de kastdeuren soepel openen en sluiten. Wij adviseren een speling van 2 of 1,5 mm aan beide zijden van de deur. Voor de onderkant en bovenkant, houd rekening met een grotere speling aangezien geen een vloer of plafond volledig vlak zijn. Wij houden zelf 15mm aan als speling.

Nederlands product

Geproduceert in Zeeland

Tevreden klanten

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Garantie

Altijd 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie

Snelle levering

Binnen 15 tot 25 Werkdagen

De waardering van www.kastdeuren-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.