Elswout Fineer Exclusief

Onze eikenhoutfineer deuren combineren stijl, kwaliteit en maatwerk. Deze deuren zowel aan de voor- als achterzijde en zijkanten bedekt met een dikke fineerlaag van echt eikenhout. Dit zorgt voor een duurzame en elegante afwerking die jarenlang meegaat.

Eikenhoutfineer-kastdeuren
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Kenmerken van Onze Eikenhoutfineer Deuren

  • Premium Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, afgewerkt met een dikke laag echt eikenhoutfineer.
  • Precisie en Maatwerk: Elke deur wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd in onze Nederlandse fabriek.
  • Duurzame Afwerking: De randen zijn voorzien van een band van echt hout, wat bijdraagt aan de levensduur en de luxe uitstraling van de deuren.

Op Maat voor Elke PAX Kast

Onze eikenhoutfineer deuren zijn geschikt voor alle afmetingen van PAX kasten. Of u nu een grote of kleine kast heeft, wij zorgen ervoor dat de deuren perfect passen. U kunt de afmetingen en afwerkingen volledig naar uw wens aanpassen, zodat ze naadloos aansluiten bij uw interieur.

Beschikbare Behandelingen

Net als onze bureaubladen, kunt u bij de deuren kiezen uit diverse hoogwaardige afwerkingen:

Onbehandeld: Perfect voor degenen die een persoonlijke touch willen toevoegen.

Grijs: Voor een moderne, verfijnde look.

Blank Mat: Geeft een natuurlijke en rustige uitstraling.

Zwart (Gerookt): Voor een stoere en eigentijdse look.

Kwaliteit en Service

Kwaliteit staat bij ons voorop. Al onze deuren worden met de grootste zorg geproduceerd en afgewerkt in onze fabriek in Nederland. We bieden een productietijd van 4 tot 5 weken, waarna uw bestelling zorgvuldig wordt verpakt en bezorgd door onze gespecialiseerde meubeltransporteurs. Zo garanderen we dat uw nieuwe deuren in perfecte staat bij u aankomen.

Bestellen en Levering

Onze deuren voor PAX kasten zijn nu beschikbaar om te bestellen via onze website. Na productie worden de deuren in week 5 of 6 bij u thuis of op kantoor geleverd. Wij bezorgen in heel Nederland en België, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe maatwerk deuren.