Luxe gelakte kastdeuren Taupe Mat voor Ikea Pax

Vanaf:  189,00 (incl. btw)

Pax-kastdeur-Lak-Taupe-Mat
Luxe gelakte kastdeuren Taupe Mat voor Ikea Pax Vanaf:  189,00 (incl. btw)

Gelakte kastdeuren op maat voor Ikea Pax
Luxe gelakte kastdeuren voor Ikea Pax doorlopend tot 1,5 cm boven de vloer. Verkrijgbaar tot een hoogte van 300 cm met optionele zijpanelen en handgreepboringen. Deze prachtige kastdeuren worden op maat gemaakt en gespoten in onze Nederlandse fabriek.
Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Scharnieren
U heeft de keuze uit 2 soorten boringen: De scharnierboringen voor de standaard IKEA PAX scharnieren, u dient de scharnieren dan zelf bij IKEA aan te kopen. Of boringen voor de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 6 WEKEN
Onze productie voor gelakte deuren neemt 5 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 6 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor.

Luxe gelakte kastdeuren voor Ikea Pax  in de kleur Taupe Mat zijn op maat gemaakte deuren, specifiek ontworpen voor het PAX kledingkastsysteem van IKEA. Ze zijn beschikbaar voor kasthoogtes van 201 en 236 cm en in dieptes van 35 cm en 58 cm. De deuren zijn vervaardigd uit MDF en afgewerkt met een taupe matte lak. Voor de scharnieren kan gekozen worden tussen standaard IKEA PAX scharnieren of hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren. Uniek is dat de deur kan doorlopen tot net boven de grond tot aan het plafond. In combinatie Ze kunnen voorzien worden van optionele zijpanelen en handgreepboringen. De productie en levering in Nederland en België neemt ongeveer 6 weken in beslag.

Extra informatie

Collectie

Decorcode

Decorgroep

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

18 mm

Kernmateriaal

MDF

Materiaal toplaag

Lak

Productietijd

6 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe gelakte kastdeuren Taupe Mat voor Ikea Pax” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *