Unique voor Ikea Pax

 179,00 (incl. btw)

Kies in overleg met onze adviseurs een kleur uit de collectie van Pfleiderer of Kaindl. Deze prachtige 18 mm kastdeuren met Spaanplaat kern worden op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem

Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.

Handgreepboringen

Als u een handgreep of knop op uw deur wilt kan onze CNC alvast het gaatje of gaatjes boren. Bij gespoten MDF deuren heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   

Scharnieren

De scharnierboringen in onze kastdeuren zijn zowel geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website.
Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren te gebruiken.

Bezorging in Nederland & België in 4 WEKEN

Onze productie neemt 3 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 4 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   

Extra informatie

Onderkant kastdeur: Selecteer uw keuze

1,5 cm van de vloer

Dikte deur: Selecteer uw keuze

18 mm

Kernmateriaal: Selecteer uw keuze

Spaanplaat

Materiaal toplaag: Selecteer uw keuze

Melamine

Productietijd: Selecteer uw keuze

3 weken

Collectie: Selecteer uw keuze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unique voor Ikea Pax” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *